[S]turboback 3cale, dolot SPT, sprezyny TEIN, sprezynyWRX

kupię, sprzedam, oddam, pożyczę, szukam...

Post 2 mar 2010, o 00:18

Sprzedam troche gratow. Ogloszenia przeklejam lacznie. Kontak 608 065 205 graf78@wp.pl (wiecej zdjec na zyczenie)

Sprzedam sprezyny TEINa z mojego sti, ladne zielone, obnizaja auto, nie sa twarde, dzis polatalem troche i sa ok.. Wg mnie niezly opcja na asfaltowe rowne proby, sprzedaje bo nie lubie niskich aut bo zaraz cos urwe :wink:
ok 800zl
608 065 205
Obrazek

Sprzedam seryjne sprezyny z WRX (moga sie przydac na zime) albo jako twardsza opcja do NA
608 065 205
300zl
zdjecia
Obrazek
Obrazek

Sprzedam uklad wydechowy 3 cale, dowpipe z bardzo szerokim kolnierzem, owiniety, tylna puszka owalna (nie jdm) zdjecia beda pozniej cena 1900zl. Z tego co mowia fachowcy 3 cale konieczne przy mocach 350km+
608 065 205.
Wydech zdjety, byl u mnie w STI ale nie planuje wieksze mocy wiec jest mi niepotrzebny, mimo 3 cali nie jest za glosny zrobilem trase Gdynia Krakow i dalo sie :mrgreen:
downpipe owiniety 4 cale, reszta 3 cale, Back Box - pucha oryginal MANGAFLOW (wielkosc taka jak puszki H&S wiec nie za glosno)
zdjecia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Sprzedam kawiorowy dolot SPT zakupiony w salonie Subaru w Chicago jako oryginalne akcesoria do Subaru Impreza WRX lub STI, super wykonany, lacznie z oryginalna oslana termiczna SPT i mocowaniem. Slychac go ladnie jak zassysa powietrze :cool: U mnie po zalozeniu serii jest ciszej i moze troche slabiej. Cena 600zl
tel: 608 065 205
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wszystko juz sprzedane
GRAF

Powrót do Ogłoszenia