Sprzedam EVO X

kupię, sprzedam, oddam, pożyczę, szukam...

Post 10 mar 2010, o 16:50

Pawel Dabrowa

Auto: Evo X

Post 11 mar 2010, o 20:43

czemu tak szybko sprzedajesz dopiero kupiłeś ? sam byłem nim swego czasu zainteresowany
beben

Post 12 mar 2010, o 09:49

Troszkę mnie męczy jazda na codzień tym autkiem i tylko dlatego postanowiłem go sprzedać.
Pawel Dabrowa

Post 15 mar 2010, o 15:06

czyli co na co dzień nie da się jeździć ?? poczekaj z pół roku to go kupię
AlMastar

Auto: BMW [E36] 328

Post 18 mar 2010, o 18:34

AlMastar napisał(a):czyli co na co dzień nie da się jeździć ??

pewnie ze sie da, jest duzo wygodniejszy od STI02-07 czy EVO 8-9 ale jak ktos sie przesiadl z duzego BMW czy Merca to napewno czuje dyskomfort
Ostatnio edytowano 19 mar 2010, o 01:45 przez GRAF, łącznie edytowano 1 raz
GRAF

Post 18 mar 2010, o 23:07

no kupujac taki samochód chyba nie spodziewasz się wyciszenia jak w mercedesie czy płynięcia po drodze, dlatego pomyślałem że w jeździe na co dzien jest tragicznie

no może poczekamy na sprzedającego co napisze
AlMastar

Auto: BMW [E36] 328

Post 21 mar 2010, o 19:22

Panowie ja uważam że takim samochodem z takimi choćby zmianami jak wydech i sprzęgło, nie da się jeżdzić na codzień.Chyba że...ktoś z was jezdzi tylko po drogach gładkich jak stól, w takim mieście gdzie nie ma krawężników. A bym zapomniał i nie używa telefonu... Ale to sa moje i tylko moje odczucia. Autko jest fajne moc, trakcja zajeb..., ale wieczorem na szybko, żeby skoczyć po fajki i piwko, i porawić sobie banana na buzi po całym dniu. Wrócie napewno kiedyś do takiej zabawki, będzie napewno to coś tańczego Evo 8 czy Impreza ale tylko i wyłącznie do upalania.
Pawel Dabrowa

Post 21 mar 2010, o 19:23

A tak na marginesie SPRZEDANY!
Pawel Dabrowa

Powrót do Ogłoszenia